Koei Tecmo kondigt Blue Reflection: Second Light aan

Blue Reflection: Second Light

Goed nieuws voor de fans van Koei Tecmo’s games. De studio heeft namelijk Blue Reflection: Second Light aangekondigd.

Second Light is de sequel op Blue Reflection uit 2017 en de game verschijnt op 9 november 2021 op Nintendo Switch en PlayStation 4, en is speelbaar op PlayStation 5 via backward compatibility.

Blue Reflection: Second Light, een JRPG, volgt de avonturen van drie studentes: Ao Hoshizaki, Kokoro Utsubo en Yuki Kinjou. Ze worden met geheugenverlies getransporteerd naar een mysterieuze zwevende academie, waar ze op zoek gaan naar aanwijzingen die ze kunnen helpen hun weg naar huis te vinden. Op een dag verschijnt er een pad naar een nieuw land, maar voor onze drie hoofdrolspeelsters het mysterie kunnen ontrafelen blokkeren dodelijke monsters de weg.

Door het gevecht aan te gaan met deze duistere wezens ontdekken ze hun verborgen krachten die de cryptische omstandigheden allesbehalve verklaren. In de loop van het avontuur moeten de drie vriendinnen samenwerken en het beste maken van hun dagelijks leven.  Terwijl ze elke dag gevangen zitten in deze onbekende wereld, zullen de ware gevoelens en persoonlijkheden van de personages worden onthuld. Naarmate hun banden verdiepen zullen ze nieuwe krachten en vaardigheden verkrijgen.

Daarnaast zullen de hoofdrolspeelsters in het verloop van de game de ideale academie bouwen, samen items craften, afhankelijk van de karaktercombinaties de eigenschappen van items veranderen en speciale gesprekken vrijspelen. Door de groeiende vriendschappen van de drie studenten komen ze steeds dichterbij de waarheid achter de mysterieuze wereld en de reden waarom ze hun herinneringen kwijtgeraakt zijn.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)