Microsoft Flight Simulator nu beschikbaar op Xbox-consoles

Microsoft Flight Simulator

Het is nog altijd niet evident om op wereldreis te vertrekken. De coronapandemie blijft de wereld in zijn greep houden, al hoop ik dat we op korte termijn eindelijk wat licht aan het eind van de tunnel beginnen zien.

Als je toch per sé met een vliegtuig op stap wil, is Microsoft Flight Simulator misschien wel dé manier. De game is sinds vorig jaar beschikbaar op PC, maar sinds gisteren kunnen ook de eigenaren van een Xbox One of Xbox Series X|S aan de slag met de digitale vliegtuigen.

Deze consoleversie is identiek aan hetgeen al op PC te spelen was, inclusief alle wereldupdates die we voorgeschoteld hebben gekregen. Het voordeel is dat je geen rekening moet houden met systeemvereisten om van deze prachtige game te genieten.

En heb je Xbox Game Pass? Dan kan je de game gratis downloaden naar je console!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.