Vanavond nieuwe livestream rond multiplayer Halo Infinite

Halo Infinite

Altijd fijn om nieuwe beelden voorgeschoteld te krijgen van een game waarnaar we reikhalzend uitkijken. Vanavond krijgen we namelijk een nieuwe livestream voorgeschoteld van Halo Infinite.

Deze wordt om 23u uitgezonden op Twitch en YouTube en zal zich voornamelijk focussen op de technische beta die morgen van start gaat. Heel wat Insiders hebben al een uitnodiging gekregen, maar ook jij kan een glimp opvangen van deze beta in deze livestream.

In deze technische beta kunnen de gelukkige gamers aan de slag tegen multiplayerbots en ontdekken hoe onder andere de Battle Pass werkt. Daarnaast zal hen ook gevraagd worden om de Halo Waypoint-app uit te testen.

Halo Infinite staat op de planning voor eind dit jaar voor Xbox-consoles en PC.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Eén opmerking over 'Vanavond nieuwe livestream rond multiplayer Halo Infinite'

  1. Ben benieuwd, wel uitnodiging ontvangen via email dus zullen we zien. Zie deze toekomstige klepper wel in sept/oct 2021 uitkomen. Veel customisation en interessante instellingen …

Reacties zijn gesloten.