Hood: Outlaws & Legends introduceert nieuwe stealth PvE-modus State Heist

Hood: Outlaws & Legends

Het concept achter Hood: Outlaws & Legends zit goed in mekaar. Jammer genoeg ontbreekt het de game vooral aan content. Vandaag wordt dat al een beetje beter.

Sumo Digital introduceert een nieuwe PvE-mode, genaamd State Heist. Deze vervangt het vijandelijke spelersteam door dodelijkere tegenstanders en introduceert uitdagende nieuwe mechanieken, waarbij de nadruk ligt op stealth en samenwerking.

In plaats van tegenspelers neemt je team van vier het op tegen een veel gevaarlijkere en sneller reagerende Staat met beperkingen op respawnen, wat een compleet nieuwe dynamiek creëert – één die een meer zorgvuldige en methodische aanpak vereist om te slagen.

Om de launch van State Heist te vieren, introduceren Focus en Sumo het Survive the State-evenent. Spelers die met succes de kist in State Heist stelen zonder te sterven, ontvangen het nieuwe Shadow Lords-kostuum voor het personage dat ze speelden. En ja, je kan voor elk personage dit kostuum verdienen. De rewards worden vrijgespeeld wanneer het event op 2 augustus eindigt.

Check onze Hood: Outlaws & Legends-review.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)