Gratis Marvel’s Avengers-update en eerste end-game-uitdaging Omega-Level Threat: Family Reunion nu uit

Marvel's Avengers

Marvel’s Avengers mag dan niet meteen ieders favoriet zijn, je kan niet ontkennen dat Square Enix en Crystal Dynamics niet blijven investeren in de game. Dat bewijzen ze nog maar eens vandaag.

Er is namelijk vandaag weer een gratis update verschenen voor Marvel’s Avengers met de eerste end-game-uitdaging van de game: Omega-Level Threat: Family Reunion.

De Omega-Level Threat-missies zijn toegankelijk voor volledige aanvalsteams van vier spelers met een Power Level van minimaal 145 (het maximale Power Level van 150 wordt aanbevolen). Hoewel spelers deze missies zo vaak ze willen kunnen spelen, belonen Omega-Level Threats spelers slechts eenmaal per week met de highest-end gear.

De gratis game-update voegt ook de door spelers gevraagde mogelijkheid toe om bestaande Mega Hive-missies met andere spelers te spelen, en maakt de populaire functie permanent die spelers met meerdere exemplaren van dezelfde held laat spelen – een mogelijkheid die debuteerde als onderdeel van het Tachyon Anomaly-evenement. Dit betekent dat spelers vanaf nu bij elke multiplayer-missie online-teams kunnen vormen met meer dan één van dezelfde superheld.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)