Guild Wars 2: End of Dragons laat zich zien

Guild Wars 2

Met al dat geharrewar rond World of Warcraft, gaan de fans van het genre misschien op zoek naar een alternatief. Dat zou best wel eens Guild Wars 2 kunnen of mogen zijn.

ArenaNet en NCSOFT hebben gunnen ons namelijk een eerste blik op Guild Wars 2: End of Dragons, de derde uitbreiding voor Guild Wars 2.

Na een afwezigheid van 15 jaar keren we dus terug naar het mysterieuze land van Cantha – een fanfavoriet uit de eerste Guild Wars.

End of Dragons bevat een gloednieuw verhaal dat zich afspeelt op het mysterieuze eilandenrijk Cantha, een multi-etnisch land vol magie dat de thuisbasis is van het oudste mensenvolk van heel Tyria.

Deze weelderige regio met eilanden en exotische architectuur, die voor het eerst te zien was in Guild Wars Factions uit 2006, is al meer dan 200 jaar afgesloten en geïsoleerd van de rest van de wereld als gevolg van de Jade Wind, een magische vloek die alles wat werd aangeraakt versteende en de zuidoostelijke kustregio’s verwoestte.

Vernieuwers in Canthan hebben lang gezocht naar praktische toepassingen voor het materiaal dat nu bekend staat als “drakenjade”, en hebben dankzij deze enorme voorraad magische energie oplossingen bereikt waarvan men elders in de wereld niet had van durven dromen.

Maar de drakencyclus die Tyria eeuwenlang in stand heeft gehouden en heeft geteisterd, is aan het instorten…

End of Dragons kan je vanaf vandaag pre-orderen. De expansion verschijnt in februari 2022.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)