Speel GTA Online en krijg 250.000 in-game credits cadeau

Some guys have all the luck! Daar waar ik al jaren probeer om de Lotto te winnen, smijt ontwikkelaar Rockstar zomaar met geld naar de GTA Online-spelers. Alle gekheid op een stokje, ze smijten niet met echt geld, maar wel met in-game valuta natuurlijk.

En het goede nieuws is dat ze er niets voor hoeven te doen, gewoon de game spelen. Sinds 20 juli is de Los Santos Tuners-update beschikbaar en om dit te vieren strooit Rockstar dus met in-game cash.

Heb je geen idee wat de Los Santos Tuners-update omvat, check dan meteen onze special hierrond.

Rockstar Games bracht de fans zelf via Twitter op de hoogte van deze actie. De update zou het meeste aantal nieuwe spelers ooit aangetrokken hebben voor GTA Online. Met andere woorden, een extra reden voor een feestje.