Kijk vanavond om 19u00 naar EA Play Live

Vanavond is het eindelijk zover, dan houdt Electronic Arts zijn jaarlijkse presentatie waarin ze nieuwigheden aankondigen en update geven over games die er later dit jaar aankomen.

Tijdens deze presentatie krijgen we sowieso meer info over Battlefield 2042, Maddenn 22 en FIFA 22. Daarnaast zal EA ons hopelijk ook nog heel wat ander lekkers voorschotelen, al zullen fans van Star Wars, Skate op hun honger blijven zitten.

Nog even nagelbijten en dan weten we exact wat EA dit najaar nog allemaal in petto heeft voor ons…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.