Geen gameplay, wel kijkje achter de schermen van Skate

Gisteren bereikte ons het nieuws dat we geen gameplay moeten verwachten op de EA Play Live presentatie nu donderdag. Ontwikkelaar Full Circle beloofde echter wel om later toch iets te delen over de game.

Dat hebben ze ook effectief gedaan dor een korte trailer vrij te geven waarin we voornamelijk fans en motion capturesessies te zien krijgen. Hoewel we geen gameplay te zien krijgen, zit het momentum wel in de trailer. De voice-over lijkt wel de verpersoonlijking van alle fans wanneer hij opmerkt dat we enkel mocap te zien krijgen en niet meer.

We krijgen dus wel reacties te zien van gamers en fans op gameplay. Daaruit kunnen we afleiden dat de game een grote open wereld zal bevatten en dat je uitgebreide mogelijkheden zal hebben om jouw skater aan te passen.

Ook horen we medebedenker van de game Cuz Parry de profetische woorden “Our big thing is: don’t f*ck it up.” zeggen. Een standpunt waarin ik mezelf wel kan vinden…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.