Ontdek het psychedelische verhaal van Psychonauts 2 in een nieuwe trailer

Op 25 augustus is het zover, dan verschijnt eindelijk het tweede deel van de fantastische platformer uit 2005, Psychonauts. De game kenmerkte zich door de erg psychedelische omgevingen en bizarre personages.

Akkoord, in tussentijd kregen we ook de VR-game Psychonauts in the Rhombus of Ruin voorgeschoteld, maar elke platformliefhebber zit toch echt wel te wachten op deze Psychonauts 2.

Ontwikkelaar Double Fine heeft vandaag een nieuwe trailer online gegooid waarin we naast heel wat gameplay ook meegenomen worden in het verhaal. Zo stappen we terug in de schoenen van Raz, die in dit tweede deel tegen wil en dank verstrikt raakt in een complot rond de dood van Maligula. Zij is verantwoordelijk voor een pak moorden én kan waterserpenten controleren. Dat beloofd…

Psychonauts 2 verschijnt op 25 augustus voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en PC.

Double Fine werd tijdens de ontwikkeling van de game overgenomen door Microsoft, waardoor het opmerkelijk is dat de PlayStation-versies er toch komen. De game zal daarom ook van bij de release beschikbaar zijn op Xbox Game Pass.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.