Verwacht geen nieuwe Star Wars-games op EA Play Live volgende week

Volgende week is het aan EA om zijn duit in het zakje te doen wat betreft aankondigingen. Het zal waarschijnlijk een grote Battlefield 2042-show worden vermoeden we, aangevuld met FIFA 22 en andere stuff. We weten wel wat we niet moeten verwachten…

Volgende week weten we ook of het Dead Space of Titanfall 3 is die het heeft gehaald binnen EA. Wie het niet heeft gehaald dat is Star Wars…

Via Twitter heeft EA alvast laten weten dat we geen aankondigingen rond Star Wars-games moeten verwachten tijdens EA Play Live volgende week. Niet meteen een opvolger voor het geweldige Star Wars Jedi: Fallen Order dus.

Maar opvallend, EA sluit de deur niet helemaal… Check dat laatste zinnetje maar eens!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)