Monster Hunter: Legends of the Guild vanaf 12 augustus te zien op Netflix

Niet onder de indruk van de Monster Hunter-film met Milla Jovovich? Laat ons dan hopen dat Monster Hunter: Legends of the Guild het beter zal doen.

Capcom laat namelijk weten dat hun 3D geänimeerde Monster Hunter: Legends of the Guild-film vanaf 12 augustus te zien zal zijn op Netflix.

Het verhaal gaat als volgt: Een jonge man genaamd Aiden, die zichzelf een jager noemt, beschermt zijn geïsoleerde dorp. Op een dag verneemt hij dat zijn dorp bedreigd wordt door een Oudere Draak, een monster gehuld in mysterie.

Aiden moet een manier vinden om zijn dorp te redden. Hij verlaat zijn huis en gaat op reis naar het onbekende, samen met Julius, een eersteklas jager en lid van het Jagersgilde, en zijn metgezellen…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)