De volgende grote GTA Online-update, Los Santos Tuners, verschijnt 20 juli

Als Red Dead Online-spelers recht hebben op een flinke content-update, dan kan je er donder op zeggen dat ook GTA Online-spelers niet vergeten worden.

Zoals je uit de titel van deze update kan uitmaken zou de extra content wel eens iets kunnen te maken hebben met tuners en blitse bakken. En gelijk heb je!

De volgende grote GTA Online update, Los Santos Tuners, verschijnt aanstaande dinsdag 20 juli en bevat flink wat extra’s: 

  • Een gloednieuwe social space, een manier voor spelers om samen te komen en hun liefde voor auto’s te delen tijdens de LS Car Meet, een ondergrondse ruimte voor straatracers waar spelers veilig kunnen pronken met custom voertuigen, de stijlen en aanpassingen van anderen kunnen bewonderen, word een LS Car Meet Member en customize voertuigen in real-time met vrienden, test ze op de nieuwe Test Track, demo nieuwe auto’s en nog veel meer.
  • Nieuwe races in de LS Car Meet, zoals Head-to-Head matches en Time Trials, tot nieuwe races in de straten van Los Santos, zoals de nieuwe Pursuit Series, straight-up Street Race Series en meer.
  • Plus, een vloot van nieuwe, flink customizable voertuigen, met meer onderweg, inclusief speciale speed boosts die alleen beschikbaar komen voor bepaalde voertuigen bij de PlayStation 5 en Xbox Series X|S-versies van GTA Online dit najaar.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)