QuakeCon at Home gaat ook dit jaar volledig digitaal

Goed nieuws voor alle shooterliefhebbers en meer bepaald die van Bethesda, want QuakeCon 2021 vindt dit jaar eind augustus plaats. Zij het, net zoals vorig jaar, volledig digitaal.

Geen horde games die uren in de rij staan voor merchandise of een speelsessie van de nieuwste Quake of Doom. Nee, we krijgen opnieuw een heel programma voorgeschoteld dat we kunnen volgen vanuit onze luie zetel.

We mogen ons dus verwachten aan een berg streams waarbij ontwikkelaars, gamers en ‘influencers’ het beste van zichzelf zullen geven. Uiteraard kan je ook zelf aan de slag tijdens de vele tornooien die georganiseerd zullen worden.

Traditiegetrouw krijgen we ongetwijfeld enkele interessante aankondigingen in die periode. Het mooie is dat alle streams geld zullen inzamelen voor het goede doel.

QuakeCon begint op 19 augustus en eindigt op 21 augustus. Meer info vind je op de officiële website.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.