Gaan Sony en Netflix samen in het offensief tegen Xbox Game Pass?

Xbox Game Pass is fantastisch! Daar hoeven we niet flauw om te doen. Voor weinig geld een uitgebreide bibliotheek aan games, Xbox exclusives, of andere kleppers zoals recent nog Outriders, op dag van launch beschikbaar voor abonnees, en daarin nog eens Xbox Live. Krijgen we nu het antwoord van Sony?

Gisteren gaven we nog mee dat Netflix van plan is om binnen het jaar games aan te bieden op zijn platform. Bij Netflix hebben ze geen ervaring met games dus komt Mike Verdu, ex Oculus en EA een handje toesteken.

Daarbovenop is ook Sony op zoek naar een mogelijk antwoord op Xbox Game Pass. Hebben ze een partner in crime gevonden bij Netflix?

In de Apple Store dook namelijk een app op die door het leven gaat als Shark, en een band heeft met Netflix Gaming. Best normaal, maar het wordt beter: als voorbeeld gebruikt deze app het nog te verschijnen, sorry dé nog te verschijnen, PlayStation exclusive The Ghost of Tsushima Director’s Cut. Een game van een van Sony’s in-huis studio’s bovendien, genaamd Sucker Punch.

Met als gevolg dat het internet in rep en roer staat want de combinatie of samenwerking tussen Sony en Netflix zou dus best wel eens het antwoord kunnen zijn/worden op Microsofts Xbox Game Pass.

Dat worden spannende tijden als dit feestje zou doorgaan… met de nadruk op als natuurlijk.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)