For Honor krijgt nieuwe Samoerai held én is gratis speelbaar dit weekend

For Honor is een schoolvoorbeeld van hoe je een middelmatige game na launch toch nog kan reanimeren door te luisteren naar de fans én te blijven ondersteunen met nieuwe content.

Zo introduceert Ubisoft tijdens For Honor Year 5 Season 2 een nieuwe Held binnen de Samoerai-factie: Kyoshin. De Kyoshin zijn mystieke Samoerai-krijgers met een sterke connectie tot de spirituele rijken. Hun gespecialiseerde training heeft hen meester van de Shikomizue, een verborgen mes en een sabelzwaard, gemaakt.

Deze nieuwe Held zal beschikbaar zijn vanaf 22 juli als onderdeel van een speciale bundel met daarin de nieuwe Held, een exclusief Ornament, een Elite Outfit, drie kratten en zeven dagen Champion Status.

Daarnaast is For Honor vanaf vandaag tot en met 18 juli gratis te spelen op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en PC.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.