Haal nu de adventuretoppers Syberia I én II gratis in huis via GOG.com

Twee gratis games om het weekend goed in te zetten, meer met een gamer toch niet hebben? En zeker als het ook nog eens twee topgames blijken te zijn, want dat zijn Syberia I & II zonder enige twijfel.

De Syberia-reeks gaat al een tijdje mee, de eerste game zag het levenslicht in 2002 terwijl nummertje twee in 2009 verscheen. Maar laat deze ouderdom je zeker niet afschrikken, want beide games behoren tot op de dag van vandaag tot de top van de adventuregames.

Surf dus snel naar de website GOG.com of open de launcher en voeg beide games toe aan je digitale bibliotheek! Je hebt nog tot zaterdag 15u00 om deze bundel te claimen.

Interessant weetje: de games zijn gebaseerd op de comics die getekend werden door onze landgenoot Benoît Sokal.

Een dikke merci aan Diego Van Houte om dit nieuwtje te melden!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.