Tijdelijk geen raytracing in PS5-versie van F1 2021

Dat F1 2021 echt een goeie game is geworden, las je ongetwijfeld al in onze uitgebreide review. Gisteren bracht EA een nieuwe patch uit waarbij een probleem werd opgelost dat ervoor zorgde dat je save files corrupt werden gemaakt als je My Team speelde.

Daarnaast heeft ontwikkelaar Codemasters ook beslist om raytracing tijdelijk uit te schakelen op de PlayStation 5-versie van F1 2021. De reden hiervoor is dat de game bij enkele gamers niet stabiel draaide wanneer deze optie was ingeschakeld. Daarom hebben de ontwikkelaars de beslissing genomen om raytracing tijdelijk voor iedereen uit te schakelen tot de bron van het probleem is gevonden.

Hoe lang dit zal duren, is niet bekend. Al geeft Codemasters wel mee dat ze ons via de sociale mediakanalen op de hoogte zullen houden van de verdere ontwikkelingen.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.