Microsoft Flight Simulator krijgt helikopters in 2022

Zelf heb ik nog nooit Microsoft Flight Simulator gespeeld, maar ik heb me laten vertellen dat het geniaal is. Ik heb ook nog nooit in een helikopter gezeten, maar ook dat zou geniaal zijn. Fans van MFS én helikopters die hebben volgend jaar iets om naar uit te kijken.

Sinds release heeft MFS reeds heel wat updates gekregen, en er zullen er ongetwijfeld nog heel wat volgen. Voor de fans van helikopters heeft ontwikkelaar Asobo alvast een joekel van een verrassing in petto: in 2022 komen er helikopters naar de game.

Dat maakt het team bekend via de blog van de game waarin ze de meest gevraagde updates van de community opgelijst hebben. En zoals je op onderstaande afbeelding ziet, staan helikopters met stip bovenaan.

Reden genoeg voor het team om een tandje bij te steken dus.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)