De pc-versie van FIFA 22 zal inferieur zijn ten opzichte van de consoleversies zegt EA

FIFA 22 Mbappé

Een verrassende uitspraak van EA rond de pc-versie van FIFA 22, dat is het minste wat je kan zeggen. De studio doet dit zodat pc-gamers hun machine niet moeten upgraden.

Voor de next-gen consoleversies haalt EA alle troeven, toeters en bellen uit de kast. Het paradepaardje dit jaar wordt de zogenaamde HyperMotion Technology. Om hiervan optimaal te kunnen genieten moet je pc over zwaardere specs beschikken. Maar om gamers niet op kosten te drijven bij het upgraden van hun pc, besluit EA om deze feature gewoon te verwijderen uit de pc-versie. Je moet het maar doen…

“Door de HyperMotion-technologie en de Immersive Match Day-functies naar de pc te brengen, zouden de minimumspec-vereisten zijn verhoogd en zou een groot deel van de spelers het spel niet kunnen spelen“, zegt EA. “Dit zou een grote impact hebben gehad op onze pc-gemeenschap die elk jaar van FIFA geniet, waarbij veel spelers zouden zijn uitgesloten of gedwongen om hun machines te upgraden om het spel te kunnen spelen. We kijken ernaar uit om al onze pc-spelers de gameplay-vooruitgangen en het nieuwe seizoen van innovatie te laten ervaren die FIFA 22 te bieden heeft.

Wij zouden dan eerder denken dat pc-gamers oud en wijs genoeg zijn om zelf te beslissen of ze willen upgraden of niet. Of voorzie de mogelijkheid en laat pc-gamers zelf beslissen of ze deze featuren willen aanzetten of niet.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)