fbpx

“Metroid Prime Trilogy ligt klaar op de plank, wachtend tot Nintendo hem wil uitbrengen.”

Als ik elke keer vijf euro zou krijgen wanneer er nieuwe geruchten opduiken rond de Nintendo Switch en eventuele games die er op zouden verschijnen, zou ik rijk zijn. Om de haverklap duiken er geruchten op, maar er is eentje die toch wel de kroon spant.

Nog voor Nintendo op de E3 in 207 Metroid Prime 4 aankondigde door middel van een logo, gingen er al hardnekkige geruchten de ronde dat het Japanse bedrijf zou werken aan de Metroid Prime Trilogy.

Deze trilogy zou de GameCube-games Metroid Prime en Metroid Prime: Echoes bundelen met de Wii-game Metroid Prime 3. Echter heeft Nintendo deze game nooit aangekondigd of het bestaan ervan bevestigd.

Toch gooit journalist Jeff Grubb zich opnieuw olie op het vuur door in een show van Giant Bomb te verkondigen dat Nintendo de game helemaal klaar heeft en bij wijze van spreken op de plank heeft liggen, wachtend op het juiste moment om de game aan te kondigden en te verschepen.

Op zich verrassend, want de fans schreeuwen al langer om de release van de Metroid Prime Trilogy. In de plaats daarvan kondigde Nintendo afgelopen E3 Metroid Prime Dread aan, een 2D shooter die op de 3DS gecanceld werd.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d