Nieuwe Metroid Prime-game aangekondigd voor Nintendo Switch

Nintendo werkt al jaren hard aan Metroid Prime 4. Hiervan kregen we geen beelden te zien tijdens de E3-presentatie van Nintendo. Maar het Japanse bedrijf introduceerde wel een nieuwe game in de Metroid-reeks: Metroid Dread.

Ok, echt nieuw is deze game niet, want Metroid Dread werd begin jaren 2000 al aangekondigd voor de Nintendo DS. Nu is het volgens Nintendo wél tijd om de game uit te brengen. Meer achtergrond info krijg je in onderstaande video.

Metroid Dread wordt een old school 2D side-scrolling game die ons terugbrengt naar de sfeer van de eerste Metroid-games. De game verschijnt op 8 oktober 2021 voor Nintendo Switch en zal ons zo zoet houden tot Metroid 4 eindelijk verschijnt.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.