The Legend of Zelda: Skyward Sword HD launch trailer

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

In afwachting van Breath of the Wild 2 kunnen Zelda-fans nog eens genieten van The Legend of Zelda: Skyward Sword, en dit in HD op hun Nintendo Switch.

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD is vanaf vrijdag 16 juli beschikbaar op Nintendo Switch, en de game kreeg een flinke update zodat hij helemaal tot zijn recht komt op Nintendo’s nieuwste.

Zelda-fans duiken vanaf een wolkenwereld omlaag naar verschillende gebieden met kerkers vol verschrikkelijke wezens, schatten en puzzels die zelfs de dapperste helden zwaar zullen beproeven. Dankzij de intuïtieve bewegingsbesturing kan de speler met het zwaard in alle richtingen zwaaien – wat voor het eerst ook mogelijk is met de toegevoegde knoppenbesturing.

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD bevat diverse quality of life-aanpassingen, inclusief een verbeterde framerate en het automatisch opslaan van vorderingen, naast verbeteringen aan de uitleg, hulp en informatie die het spel geeft.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)