fbpx

Xbox-baas Phil Spencer is onder de indruk van de DualSense controller

Over een hommage gesproken.

Het hoofd van Xbox steekt zijn oprechte waardering niet onder stoelen of banken en liet weten dat de technologie van Sony’s nieuwste controller mogelijk kan dienen als inspiratiebron voor een herwerking van de huidige Xbox Series X/S-controllers.

Phil Spencer in Kinda Funny Gamecast:

“We’re definitely thinking about different kinds of devices that can bring more games to more places. There’s probably some work that we’ll do on the controller. I think Sony’s done a nice job with their controller and we kind of look at some of that and think there are things that we should go do.”

Dit is niet de eerste keer dat Spencer zich positief uitlaat over de innovatieve snufjes die Sony weet te introduceren met de nieuwe DualSense controller. Zo liet hij bovendien ook weten dat Xbox de deur altijd op een kiertje houdt om een technologie te ontwikkelen die zou kunnen dienen als gemeenschappelijk onderdeel voor een platform waar gamers en ontwikkelaars elkaar tegenkomen.

Zij die erin geslaagd zijn om een PS5 in huis te halen, zullen als geen ander weten dat games als Astro’s Playroom en Demon’s Souls de nieuwe snufjes van de DualSense als geen ander weten te benutten. Ratchet & Clank: Rift Apart weet daar sinds kort dan nog een tikkeltje extra aan toe te voegen. De nieuwste Xbox Series X/S-controller daarentegen is een meer ergonomische upgrade, met een betere grip, herontworpen triggers en een zeer handige opnameknop. Bovendien is de controller ook compatibel met de laatste generatie consoles van Microsoft.

Benieuwd of dit ooit nog tot een toekomstige samenwerking zal leiden.

Eén opmerking over 'Xbox-baas Phil Spencer is onder de indruk van de DualSense controller'

Reacties zijn gesloten.

Ontdek meer van Pragalicious

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder