Speel het hulpje van de Dood in Death’s Door

Tijdens de Devolver Digital-presentatie in de E3-periode werd Death’s Door aangekondigd. In deze game van ontwikkelaar Acid Nerve kruip je onder de veren van het hulpje van de Dood.

Dit hulpje is een kraai en haalt voor de Dood de zielen op van gestorven mensen. Wanneer een ziel gestolen wordt door een mysterieuze dief, is het aan jou om deze op te sporen en je fout recht te zetten.

Van deze unieke RPG is nu een nieuwe gameplaytrailer uitgebracht waarin we een nog beter zicht krijgen op wat we mogen verwachten van deze originele game.

Death’s Door is vanaf volgende week dinsdag, 20 juli, te koop voor Xbox One, Xbox Series X|S en PC.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.