Nieuwe Super Monkey Ball Banana Mania gameplay trailer

Zelf ben ik nooit echt een fan geweest van de Super Monkey Ball-games. Maar voor de fans van SEGA’s reeks is er goed nieuws. Er is een remaster onderweg, of moeten we zeggen remasters?

SEGA heeft dus een nieuwe gameplay trailer de wereld ingestuurd van Super Monkey Ball Banana Mania, dat bestaat uit geremasterde versies van de eerste drie spellen uit de serie.

Super Monkey Ball Banana Mania verschijnt 10 oktober op Xbox One, Xbox Series S/X, PlayStation 4, PlayStation 5 en pc.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)