Pokémon Unite verschijnt op 21 juli 2021

Dit jaar wordt onze nationale feestdag, namelijk 21 juli als je het niet zou weten, nog iets plezanter, en in het bijzonder voor de Pokémon-fans.

Ter gelegenheid van de launch kunnen spelers die vóór 1 september 2021 inloggen op de Nintendo Switch-versie van Pokémon Unite, een Unite-licentie van Zeraora verkrijgen. Hiermee kunnen Trainers de Pokémon tijdens gevechten inzetten.

Zeraora kan de afstand tussen hemzelf en zijn tegenstanders bliksemsnel overbruggen en hen ineens zwaar letsel toebrengen. Zijn Unite-aanval is Plasma Gale. Bij deze aanval wordt een krachtige elektrische stoot afgevuurd die het getroffen gebied met plasma omhult.

Pokémon Unite is het eerste strategische Pokémon-spel waarin teams van 5 tegen elkaar strijden. Tijdens deze gevechten proberen spelers samen met hun teamgenoten wilde Pokémon te verslaan en hun level te verhogen, zodat ze hun eigen Pokémon kunnen evolueren.

Ze moeten de Pokémon van hun tegenstanders verslaan en proberen om binnen de toegekende tijd meer punten te verdienen dan het andere team.

Pokémon Unite is een free-to-play spel met optionele in-game aankopen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)