Gran Turismo 7-beta verschijnt op PlayStation-website

Gran Turismo 7

Er doen al een tijdje geruchten de ronde dat Gran Turismo 7 binnenkort een beta krijgt. Wie weet gebeurt dat misschien sneller dan verwacht.

De credits voor deze ontdekking gaan naar GTPlanet dat de beta eerst opmerkte als onderdeel van een speciale Experience PlayStation-sectie op de website. Wie zich aanmeldt, krijgt exclusieve toegang tot PlayStation-gerelateerde live promoties en ervaringen. Volgens GTPlanet is er bij het inloggen een nieuwe campagne, getiteld Italia Quest. Deze telt vier quests waaronder een ‘Gran Turismo Beta (Test)-quest.

Experience PlayStation zelf is trouwens een app die dient om spelers op de hoogte te brengen van speciale promoties. Sony bracht deze app uit in 2017 tijdens de PlayStation Experience show in Anaheim.

De quest nodigt je uit om de originele trailer bekijken waardoor je een code kan vrijspelen die je toegang geeft tot de beta. Echter, op het moment van schrijven lijkt het er nog steeds op dat dit een standaard dummy code is voor iedereen die probeert toegang te krijgen tot de beta. Maar wie weet, misschien is de code wel een placeholder voor de beta die gaat komen.

Alleen blijft de vraag dus wanneer dat het geval gaat zijn. Het zou hier kunnen gaan om een test, maar de Gran Turismo-fanbase heeft iets om naar uit te kijken.

Eén opmerking over 'Gran Turismo 7-beta verschijnt op PlayStation-website'

  1. Had dit een paar dagen geleden toegepast na het bekijken vd video, blijkt elke code dus idd dezelfde te zijn. Kreeg een foutmelding ivm de code. Een bevestiging van “iets” had leuk geweest.

Reacties zijn gesloten.