Minecraft Dungeons Echoing Void-DLC verschijnt deze maand

Zelf ben ik geen fan van Minecraft, maar dat hoeft ook niet. Miljoenen mensen, piepjong, jong en zelfs oud zijn helemaal in de ban van deze titel. En vooral de fans van Minecraft Dungeons mogen zich opmaken voor nieuwe content. Die krijgen ze nog deze maand, op 28 juli, met de Echoing Void-DLC.

Laat ons eerst beginnen met wat je mag verwachten van deze gloednieuwe DLC. In de DLC neem je het op tegen de slungelige, op Marble Hornets geïnspireerde Endermen op hun thuisterrein. Het zal ook niet de laatste DLC zijn voor Minecrafts top-down hack-and-slash spin-off, maar de verhaallijn “Arch-Illager” wordt wel afgesloten.

Echoing void zal je kunnen aanschaffen voor 5 euro. Je kan ook het totale pakket, goed voor zo’n zes DLC’s kopen via de Ultimate Edition. Bij elke DLC komt een gratis update voor de standaardversie. Dit keer brengt het verbeteringen aan het spel en de nieuwe Gauntlet of Gales, beschreven als “een unieke doolhofmissie dat je skills test door proeven en puzzels”.

Minecraft Dungeons: Echoing Void graaft zich een weg naar Nintendo Switch, PC, Xbox One, Xbox Series S/X, Playstation 4 en Playstation 5 deze 28 juli.