Super Mario 64 klopt The Legend of Zelda meteen als duurste game ooit

Twee dagen geleden was The Legend of Zelda (1987) de duurste game ter wereld met een waarde van 870.000 dollar. Een record dat nu gebroken werd door Super Mario 64…

Hoeveel waarde kan een videogame hebben? Verschrikkelijk veel zo blijkt…

Een verzegelde versie van Super Mario 64 veranderde namelijk van eigenaar voor een monsterbedrag van maar liefst 1,56 miljoen dollar.

Ook dit exemplaar werd verkocht via Heritage Auctions en het had zelfs een Wata-waarde van 9.8 A++ daar waar The Legend of Zelda een waarde had van 9.0 A.

Met andere woorden: duik je kelder in, kruip je zolder op en vooral koester je games met veel liefde want wie weet, op een dag maken ze misschien een miljonair van jou…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)