Bloodbornes PS5-remaster krijgt als titel Bloodborne Hunters Edition, zegt leaker

Bloodborne zou een remastered versie kunnen krijgen. Als we de geruchten mogen geloven komt er een Hunters Edition voor zowel PS5 als PC.

De bekende leaker Demonite liet via 4chan weten dat hij informatie heeft over de nieuwe Hunters Edition voor PS5 en PC. Zo zouden er geen nieuwe levels komen maar de huidige zones Cainhurst Castle en Cathedral Ward zouden uitgebreid worden. Er zouden ook drie links- en rechtshandige wapens uitkomen. Daarboven zou de game uit 2015 in haar nieuwe versie een kwaliteitsupgrade krijgen.

Nog volgens de leaker op 4chan zou de ontwikkeling van deze remaster in handen zijn van een klein team bij FromSoftware. De PS5-versie zou gaan voor 4k en 60fps, terwijl er voor PC gemikt wordt op 8k.

De release van de game zal voor PS5 rond januari/februari komen, voor PC zou het dan een paar maanden later zijn.

De prijs om je PS4-exemplaar te upgraden zou 20 euro zijn als je de standaardversie van het spel hebt, 10 euro als je de DLC hebt en gratis als je de Game of the year-versie hebt. Voor PC liet Demonite nog niets weten.

Aangezien je via 4chan je naam niet moet verifiëren kan iedereen achter Demonite zitten, blijf dus zeker terughoudend.