Tijdens FarmCon krijgen we de eerste gameplay te zien van Farming Simulator 22

Je wist het of niet, maar sinds 2016 organiseert GIANTS Software, de ontwikkelaar en uitgever van Farming Simulator jaarlijks FarmCon, een event waarbij fans van de reeks hun passie kunnen delen.

Dit jaar vindt FarmCon volledig digitaal plaats van 21 tot en met 23 juli. Elke dag vanaf 20u00 zal GIANTS Software fans trakteren op exclusieve informatie over de nieuwe features in Farming Simulator 22 én uiteraard ook nieuwe aankondigingen doen.

“Met FarmCon in het vooruitzicht groeit de game elke dag op het gebied van features en grafische pracht. We kunnen niet wachten om een schat aan veelzijdige details over Farming Simulator 22 te presenteren. Fans van over de hele wereld moeten dit in hun agenda zetten en met ons kletsen – zoals de traditie is bij FarmCon”, zegt Christian Ammann, de CEO van GIANTS Software.

Dit staat er op het programma:

  • Op woensdag 21 juli staan seizoensveranderingen, de nieuwe VS map ‘Elmcreek’, een kijkje achter de schermen van de Cinematic Trailer en meer op de planning.
  • Donderdag 22 juli zal in het teken staan van de eerste gameplay van Farming Simulator 22, de GIANTS Engine 9 en de daarbij horende grote verbeteringen en nieuwe features.
  • Vrijdag 23 juli draait om de drie nieuwe gewassen, verschillende aanpassingsopties en geluidsverbeteringen evenals een Bale Stacking Challenge met echte tractoren.
  • Zaterdag 24 & zondag 25 juli zijn dan weer gereserveerd voor de Farming Simulator League en het derde seizoen van de competitieve esports league. De finale van het toernooi zal op 25 juli vanaf 10:00 live te zien zijn op Twitch en YouTube.

Farming Simulator 22 is vanaf 22 november verkrijgbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Mac en PC.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.