Ontdek vanavond de toekomst van FPS-games in de eerste Spotlight van EA Play Live

Vanavond zendt Electronic Arts een Spotlight showcase uit in de aanloop naar EA Play Live later deze maand. Dit is de eerste aflevering van EA’s nieuwe Spotlight-serie, die ons de kans geeft om toekomstvisie van ontwikkelaars te ontdekken.

Tijdens deze The Future of FPS Spotlight geven Vince Zampella, oprichter van Respawn Entertainment, en Oskar Gabrielson, General Manager bij DICE, meer uitleg over hun visie over het First-Person Shooter genre.

Zampella en Gabrielson worden vergezeld door DICE LA’s General Manager Christian Grass en Apex Legends Game Director Chad Grenier, terwijl ze praten met IGN’s Stella Chung om het laatste nieuws over Battlefield 2042 en Apex Legends te bespreken, én wat we kunnen verwachten van beide games bij EA Play live op 22 juli.

Er volgen later deze maand nog meer Spotlight-events: eentje over de EA Originals en eentje over Madden NFL. Maar stem eerst en vooral vanavond om 19u00 uur af op het officiële EA PLAY YouTube-kanaal om naar The Future of FPS Spotlight te kijken.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.