Steel Reign Update nu gratis beschikbaar voor Fallout 76

Bethesda blijft hard werken om de nogal tegenvallende release van Fallout 76 recht te trekken. Dit deden ze door een berg patches uit te brengen, maar ook door de wereld te vullen met extra content.

Vorig jaar startte de ontwikkelaar een nieuwe verhaallijn in Fallout 76 die de naam Brotherhood of Steel meekreeg. Deze komt nu tot een eind met de nieuwste update: Steel Reign.

Na de Steel Dawn-update van vorig jaar keer je terug naar Fort Atlas om te zien dat de spanningen tussen Paladin Rahmani en Knight Shin een kookpunt hebben bereikt. Nadat er zwermen Super Mutants zijn verschenen en er mensen als vermist zijn opgegeven, hoe ga jij de Brotherhood leiden? Kies je de kant van het recht of blijf je plichtsgetrouw?

De Steel Reign update bevat:

  • Nieuwe Questline – Kies welke richting de Brotherhood of Steel zal inslaan en los de mysteries op achter het verschijnen van de Super Mutants.
  • Nieuwe locaties en uitrusting – Speel unieke uitrusting uit het arsenaal van de Brotherhood vrij en verken nieuwe locaties terwijl je ontdekt wat er in Appalachia gebeurt.
  • Seizoen 5 Scorebord – K.D. Inkwell is terug in Escape from the 42nd Century! Stijg in rang om nieuwe beloningen vrij te spelen, waaronder C.A.M.P.-items, cosmetica en meer, vanaf 7 juli.
  • Legendarische upgrades – Zet die Legendarische modules aan het werk en maak je eigen legendarische items met 1, 2 en 3 sterren, gewoon vanuit je eigen C.A.M.P.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.