Bungie geeft op 24 augustus een inkijk in de toekomst van Destiny 2

Bungie is al heel wat jaren aan de slag met Destiny en zijn opvolger Destiny 2. De ontwikkelaar van Halo had grootste plannen met de game om zo de wereld van de shooters voor goed te veranderen. De immense populariteit blijf echter uit, wat niet wegneemt dat de game tot op de dag van vandaag een trouwe schare fans heeft.

Zij hebben alvast een datum om naar uit te kijken, want Bungie heeft laten weten dat ze op 24 augustus een showcase gaan uitzenden waarin ze meer duidelijkheid gaan geven over wat hun plannen zijn met Destiny 2.

Komt er een opvolger? Of krijgt de game uit 2017 een nieuwe uitbreiding? Over een kleine twee maanden kennen we het antwoord.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.