fbpx

UFC 4, Tropico 6, Farming Simulator 19 en andere games komen binnenkort naar Xbox Game Pass

Xbox Game Pass

In navolging van Sony’s aankondiging van een nieuwe lading PlayStation Now-games, heeft Microsoft ook nieuwe games aangekondigd die we binnenkort mogen verwachten op Xbox Game Pass.

Zo kunnen Xbox Game Pass-abonnees binnenkort met onder andere Farming Simulator 19, Tropico 6, Bloodroots en UFC 4 aan de slag. Daarnaast wordt de uitstekende horrorgame The Medium beschikbaar gemaakt om te gamen via de cloud. Leden kunnen dan al streamend griezelende op Android-apparaten, maar ook op Windows 10 pc’s en telefoons en -tablets van Apple door naar xbox.com/play te gaan via Microsoft Edge, Chrome of Safari.

Dit zijn de games die de komende weken worden toegevoegd:

  • Dragon Quest Builders 2 (cloud) – 8 juli
  • Tropico 6 (cloud, console en pc) ID @ Xbox – 8 juli
  • UFC 4 (console) EA Play – 8 juli
  • Bloodroots (cloud, console en pc) ID @ Xbox – 15 juli
  • Farming Simulator 19 (cloud, console en pc) – 15 juli
  • The Medium (cloud) ID @ Xbox – 15 juli

Ten slotte krijgen abonnees exclusieve early access voor de game Space Jam: A New Legacy met Xbox Game Pass Ultimate Perks. Space Jam: A New Legacy – The Game is vanaf 15 juli beschikbaar als free-to-play titel voor alle gamers via de Microsoft Store op je Xbox console.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: