Sony voegt onder andere Red Dead Redemption 2, Nioh 2 en Judgment toe aan PlayStation Now

Dat we razend enthousiast zijn over de Xbox Game Pass-service had je misschien wel al kunnen raden na onze vele aanbevelingen in verschillende posts en podcastafleveringen. Het blijft wachten op een antwoord van Sony, al lijken de nieuwe toevoegingen aan PlayStation Now het beste vermoeden.

Sony heeft via de PlayStation Blog een hele reeks games bekend gemaakt die vanaf vandaag beschikbaar zijn op PlayStation Now. Deze dienst werd initieel aangekondigd als streamingdienst, maar het povere aanbod op vlak van nieuwe games zorgde ervoor dat de dienst nooit écht van de grond kwam.

Maar dat zou wel eens kunnen veranderen. Want met kleppers als Nioh 2, Judgment en Red Dead Redemption 2 heb je meteen een trio geweldige games die je kan spelen.

En dat is nog niet alles, want dit is de volledige lijst met games die vanaf vandaag beschikbaar zijn:

PlayStation Now kost je €59,99 voor 1 jaar, maar je kan ook abonnementen nemen voor 1 of 3 maanden. Meer info over deze dienst vind je hier.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.