RoboCop Rogue City verschijnt in 2023

De twee coolste flikken uit film- en videospellenland zijn, als je het mij vraagt RoboCop en Judge Dredd. Als er betere en coolere zijn mag je gerust je stem laten horen. Een van die twee krijgt er binnen twee jaar nog eens een videogame bij.

Vanavond tijdens Nacon Connect kregen we de reveal trailer te zien van RoboCop Rogue City, met daarbij een releasedatum, of jaartal, namelijk 2023.

In deze first-person shooter speel je met Alex Murphy, ook wel bekend als RoboCop: “Part Man, Part Machine, All Cop.”  Ontwikkelaar Teyon schept een origineel verhaal in het universum van de franchise, waarin het je taak is om de stad Detroit te beschermen. 

De game verschijnt op consoles en pc.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)