Eindelijk nog wat beeld en info van The Lord of the Rings: Gollum

The Lord of The Rings: Gollum

Jammer genoeg werd de gloednieuwe Lord of the Rings-MMO geannuleerd. Gelukkig is er nog de in productie zijnde serie én deze The Lord of the Rings: Gollum. Vandaag tijdens Nacon Connect kregen we weer wat beeld en info te zien.

Harald Riegler, producer bij Daedalic Entertainment vertelt ons in onderstaande trailer, met wat nieuwe gameplaybeelden, wat zoal mogen verwachten van de game. Een game waarin een van de meest iconische personages uit het LotR-universum centraal staat.

Stealth, liegen en bedriegen, met iedereen bevriend, en toch ieders vijand. Het leven van Gollum is geen lachertje…

In dit stealth-action adventure gaat spelers met het iconische personage Gollum op reis om zijn dierbare ring terug te vinden. Terwijl Gollum wordt verscheurd tussen twee persoonlijkheden, bepaalt de speler of de donkerder kant van Gollum het overneemt, of dat er nog een restje rede van de oude Sméagol resteert… 

De game zelf is reeds meerdere keren uitgesteld en staat nu gepland voor de herfst van 2022.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)