Test Drive Unlimited Solar Crown-trailer neemt je mee naar Hong Kong

Test Drive Unlimited Solar Crown moet de natte droom worden van iedereen die ervan droomt om met de vetste en stoerste bakken door de straten van Hong Kong te scheuren.

Hong Kong moet, volgens mij dan toch, de coolste stad ter wereld zijn. Overal wolkenkrabbers en neonlichten, coole winkels en straten, sjieke bakken en lekkere restaurants en bars. Alleen is de kans klein dat ik er ooit zelf geraak.

Gelukkig is er dus Test Drive Unlimited Solar Crown, niet alleen een hele mond vol, maar vooral een mmo waarin je in een open spelwereld terechtkomt, een keuze moet maken tussen twee clans en er alles moet aan doen om de top te bereiken in die clan, en de concurrentie te verslaan.

De trailer ziet er wel vetjes uit! Op de game zelf is het nog wachten tot herfst 2022.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)