Kijk vanavond om 19 uur naar Nacon Connect en krijg meer info over onder andere LoTR: Gollum en Test Drive

Nu de E3-gekte van enkele weken terug is gaan liggen, vond uitgever en ontwikkelaar Nacon de tijd rijp om ons een blik te gunnen op wat er bij hen allemaal in de pijplijn zit voor dit en volgend jaar.

Tijdens Nacon Connect zal Nacon ons straks een voorproefje geven op interessante projecten zoals Blood Bowl 3, Steelrising, The Lord of the Rings: Gollum, Vampire: The Masquerade – Swansong en Test Drive Unlimited Solar Crown.

Maar dat is niet alles. Nacon zegt in een persbericht ook enkele nieuwe accessoires aan te kondigen én ons te verblijden met aankondigingen van drie splinternieuwe games.

Wil je dit event live volgens? Stem dan straks om 19u af op YouTube of Twitch.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Eén opmerking over 'Kijk vanavond om 19 uur naar Nacon Connect en krijg meer info over onder andere LoTR: Gollum en Test Drive'

Reacties zijn gesloten.