Zet je schrap voor Netflix’ Fear Street Part 2: 1978-trailer

Klinkt Fear Street je bekend in de oren? Dat kan! Vorige week vrijdag kon je op Netflix immers kijken naar Fear Street Part 1: 1994, een bloedrode slasher horrorfilm. Deze week is het tijd voor deel twee in de trilogie.

Yep! Vrijdag 9 juli kleurt wederom bloedrood want dan kan je dus op Netflix kijken naar Fear Street Part 2: 1978. En ook dit verhaal heeft een bloederig kantje…

Shadyside, 1978. Het is zomervakantie en de activiteiten in Camp Nightwing staan op het punt te beginnen. Maar als een andere Shadysider bezeten is van de drang om te doden, wordt het plezier in de zon een gruwelijk gevecht om te overleven.

En het wordt nog beter want op vrijdag 16 juli is het tijd voor de grand finale met Fear Street Part 3: 1666.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)