Maak kennis met Galeb uit Vampire: The Masquerade – Swansong

In Vampire: The Masquerade – Swansong stappen we in de schoenen van 3 vampiers uit verschillende clans van de Camarilla, de geheime samenleving waar de meeste vampiers deel van uitmaken.

Door hun verschillende verhalen te volgen, zullen we de verschillende standpunten van de personages moeten gebruiken om feiten van fictie te onderscheiden. Met geruchten over samenzweringen, moord en machtsgevechten, strijden we voor de bescherming van onze clan, onthullen we de waarheid én moeten we de Masquerade, de vampierenwet die is
bedoeld om het bestaan van deze nachtwezens voor mensen verborgen te houden, handhaven.

Na de introductie van Leysha tijdens de PC Gaming Show, focust deze nieuwe trailer op
Galeb, een 300-jaar-oude vampier. De rechtvaardige en onverstoorbare Galeb zal een
hoofdrol spelen in de gebeurtenissen die een grote impact hebben op de Camarilla.

Vampire: The Masquerade – Swansong verschijnt in februari 2022 voor alle consoles en PC.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.