Steelrising krijgt eerste gameplay trailer

Steelrising

Tijdens Nacon Connect kregen we de eerste gameplay te zien van Steelrising. Mijn eerste reactie was “das percies GreedFall met robots“. En dat is positief want GreedFall is een geniale RPG die je als fan van het genre zeker moet checken.

Veel is er nog niet geweten over de game. Het verhaal gaat alvast als volgt: Koning Lodewijk XVI’s automa-leger terroriseert de burgers van Parijs. Sluit je aan bij de revolutie als Aegis en vecht tegen dit schrikbewind om te proberen de loop van de geschiedenis te veranderen.

En nu wil het toeval dat Spiders ook de studio is achter The Technomancer en GreedFall, twee games die ik tot aan de credits heb uitgespeeld. Spiders is echt een studio die de laatste jaren aan het groeien is, en dat is mooi om te zien.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)