De soundtrack van RiMS Racing gaat knallen dankzij The Bloody Beetroots

Ja ik hou van een goede streep muziek. Dat mag een stevige gitaar zijn of een geweldige beat. En het feit dat The Bloody Beetroots present tekenen voor de soundtrack van RiMS Racing, kan ik dan ook alleen maar toejuichen.

Tijdens NACON Connect werd de microfoon overhandigd aan Sir Bob Cornelius Rifo van het dj-duo The Bloody Beetroots, die aankondigde mee te werken aan de soundtrack van de game.

Tijdens de nieuwe gameplay-trailer van RiMS Racing kregen we al enkele exclusieve tracks te horen, waaronder een fragment uit het nummer Ezekiel.

Met RiMS Racing belooft de Italiaanse studio RaceWard ons een gloednieuwe ervaring waarin racen wordt gemengd met mechanica voor meer realisme en aanpassingsopties dan ooit.

Wat dit alles in praktijk gaat geven, weten we op 19 augustus. Want vanaf dan is RiMS Racing beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en PC.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.