Nacon kondigt een pak nieuwe gamingaccessoires aan

Naast ontwikkelaar en uitgever van games is Nacon ook sterk in de hardware die deze games moet aansturen. Niet geheel onlogisch kondigde het Franse merk dan ook een handvol nieuwe gamingaccessoires aan die eind dit jaar het levenslicht moeten zien.

Nacon MG-X Series for smartphones – Designed for Xbox 

De MG-X en MG-X PRO smartphone-controllers zijn speciaal ontworpen om Xbox Game Pass Ultimate-leden de ultieme ervaring te bieden. De MG-X-serie is compatibel met alle Android smartphones tot 6,7 inch en arriveert komend najaar in Europa en de VS.

Nacon Revolution X Pro Controller – Xbox Series X|S, Xbox One & PC

De Revolution X premium-controller profiteert van de expertise van Nacon op het gebied van functies, comfort en maatwerk. Op Xbox Series X|S, Xbox One en PC moet de Revolution X een breed scala aan handmatige en software-matige aanpassingsopties, evenals ondersteuning van Dolby Atmos voor hoofdtelefoons bieden.

RIG 400 HS & RIG 500 PRO HS GEN 2 Headsets – PlayStation 5

Tijdens Nacon Connect gaven de RIG-teams kijkers met veel plezier een exclusieve eerste blik op hun nieuwe audio-accessoires voor de PlayStation 5. Met twee nieuwe headsets, de RIG 500 PRO HS GEN 2 en RIG 400 HS, kunnen PlayStation 5-eigenaars nu van het ongeëvenaarde geluid en comfort genieten wat RIG tot een succes maakte.

RIG 200 HS Stream Mic – PlayStation 5

RIG voegt een officieel gelicenseerde streamingmicrofoon voor PlayStation 5 toe aan zijn assortiment. De RIG 200 HS Steam Mic, die momenteel in ontwikkeling is, heeft een metalen afwerking en technologie die speciaal is aangepast voor het opnemen en streamen van spraak op de PlayStation 5.

  • Nacon Daija Arcade Stick – PlayStation 5

Tot slot maakte Yannick Allaert, hoofd accessoires bij Nacon, bekend dat een nieuwe, officieel gelicenseerde Daija Arcade Stick voor PlayStation 5 in ontwikkeling is. Deze arcadestick, die al beschikbaar is voor PS4 , werd ontwikkeld in samenwerking met professioneel gamer Marie-Laure ‘Kayane’ Norindr, en wordt door vele gamers geprezen om zijn ergonomische design en SANWA-componenten. Nacon wil dit succes herhalen met een nieuwe en verbeterde versie voor de PS5.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.