Bloodline, de nieuwe Watch Dogs Legion-uitbreiding, is nu beschikbaar

Was je al langer op zoek naar nieuwe content voor Ubisoft’s Watch Dogs Legion? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want vanaf vandaag is Bloodline speelbaar op alle platformen.

Watch Dogs Legion – Bloodline is een standalone verhalende uitbreiding geworden waarin we de controle nemen over Aiden en Wrench. Beide personages kennen we uiteraard nog als hoofdpersonages uit respectievelijk de originele Watch Dogs en Watch Dogs 2.

In Bloodline, dat zich voor de gebeurtenissen uit de hoofdcampagne afspeelt, volgen we Aiden terwijl hij een routineklus in Londen accepteert om weer in contact te komen met zijn neef Jackson na de gebeurtenissen in Watch Dogs. Aiden moet infiltreren in een hightech laboratorium van Broca Tech om een mysterieus en waardevol stuk technologie te stelen, maar zijn missie komt in gevaar wanneer Wrench ontsnapt met het apparaat.

Aiden heeft geen andere keus dan samen te werken met zijn vervreemde neef Jackson en te vertrouwen op zijn eigen doortastendheid en ervaring. Met Wrench’s onvoorspelbare gedrag, gaat het er echter chaotisch aan toe.

Naast de Bloodline-uitbreiding, krijgen de eigenaars van de Season Pass ook de mogelijkheid om Aiden en Wrench toe te voegen aan hun DedSec-team in zowel de campagne als de online modus van Watch Dogs Legion.

Beiden beschikken over een uitgebreid arsenaal aan wapens, gadgets en vaardigheden.

 • Aiden Pearce:
  • Focus: een slow motion bij het mikken nadat een vijand is neergehaald
  • System Crash: schakel alle elektronische apparaten in de buurt uit
  • Gunslinger: verricht extra schade met schieten wanneer het herladen goed getimed was
 • Wrench:
  • Summon Sergei: roep een Custom Drone op
  • Ninja Balls: mini flashbangs
  • Lady Smash: een grote Custom hamer
  • Unieke skins voor de MPX SMG en LTL Grenade Launcher

Watch Dogs Legion is verkrijgbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S, Xbox One en PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store, en als onderdeel van Ubisoft+. 

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.