Scheur langs de oostkust van Amerika in nieuwste episode van The Crew 2

The Crew 2

Ik ben zelf een grote fan van de Verenigde Staten van Amerika. Akkoord, er zijn ook heel wat negatieve dingen te zeggen over het land van a million dreams, maar op een of andere manier trekt de cultuur mij toch altijd aan.

Ik heb dan ook al enkele uren verloren in The Crew 2 en dat zal de komende tijd misschien opnieuw gebeuren. Want Ubisoft heeft Season 3 Episode 1: US Speed Tour East uitgebracht voor deze openwereld game.

In deze episode maken we de grootste tour ooit langs de gehele oostkust van de USA. Elke week kan je een nieuwe race naar een andere stad ontdekken waarin ook speciale events onderweg plaatsvinden. In totaal zijn er 16 events beschikbaar door de episode heen.

Daarnaast moet Season 3 Episode 1 ook enkele nieuwe verbeteringen naar The Crew 2 brengen. De LIVE Summit is verbeterd met een nieuwe user interface, een competitiesysteem met meer beloningen en de toelating van Star level-spelers. Het nieuwe seizoen bevat ook enkele grotere quality-of-life updates, zoals een verandering in het scoresysteem in Stunt Mode, een optie om Performance Parts van voertuig naar voertuig te brengen en verbeteringen aan de plaatsing van checkpoints.

Episode 1: US Speed Tour East bevat ook een gloednieuw Motorpass met exclusieve voertuigen, zoals de Porsche 911 Carrera Turbo Pulse Performance Ed. (Touring Car), de Pontiac GTO The Judge Sparrow Competition Ed. (Rally Raid) en de KTM XBOW-R Spear Racing Ed. (Alpha Grand Prix).

Wil je The Crew 2 zelf eens uitproberen? Dan hebben we goed nieuws, want Ubisoft laat je de volledige game gratis spelen van 8 tot en met 12 juli op PlayStation 4, PlayStation 5, Google Stadia en PC via Steam, de Epic Games Store en de Ubisoft Store. 

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.