Dragon Age 4 laat zich nog eens zien op nieuwe concept art

Nog iets meer dan 2 weken en dan zendt Electronic Arts het langverwachte EA Play Live uit. Hierin krijgen we meer te zien over onder andere FIFA 21 en Battlefield 2042. De uitgever heeft langs de andere kant ook al laten weten dat we géén nieuwe update rond Dragon Age 4 moeten verwachten.

Er wordt echter enorm hard uitgekeken naar deze nieuwe game uit de stal van BioWare. En daarom heeft Christian Dailey, producer van Dragon Age, op zijn twitteraccount een nieuw stukje artwork gedeeld.

Op de foto zien we Antivan Crows. Dit ras werd geïntroduceerd in Dragon Age: Origins uit 2009 en is een bonte verzameling van moordenaars en dieven. Volgens geruchten zou dit ras een belangrijke rol gaan spelen in het verhaal van Dragon Age 4.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.