Mario Kart Live: Home Circuit krijgt meer content via nieuwe update

Mario Kart Live Home Circuit

Toen Nintendo Mario Kart Live: Home Circuit vorig jaar op de markt bracht, was ik meteen enthousiast. Ook nadat ik de ‘game’ heb mogen reviewen voor 9lives, bleef ik bij mijn initieel gedacht: dit is een fantastisch concept.

Een van de weinige minpunten was het feit dat de game wel iets meer omgevingen zou mogen hebben. En dat heeft Nintendo nu opgelost met een splinternieuwe patch. Na het installeren van update 1.1.0 wordt er een nieuwe cup geïntroduceerd: de Mario Cup.

Naast een veelgevraagde Yoshi-skin voor je virtuele kart en een extra boog, krijgen we drie nieuwe omgevingen voorgeschoteld waarin je kan rondrijden:

  • Slip Circuit: de vele olievlekken zorgen voor het nodige slipgevaar.
  • Barrel Temple: ontwijk in Donkey Kong-stijl tonnen die over de baan heen worden gegooid.
  • Fossil Field: pas op voor de vele geisers die de baan onveilig maken.

Mario Kart Live: Home Circuits is nog steeds te koop in verschillende games- en speelgoedwinkels voor een prijs die schommelt rond de €90.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.